Csirke tönkölybundában, vajban pirított karalábéval
sponsored links
Párom egy vasárnapi ebéd alkalmával ismét kreativitásával lepett meg. A mostani étel igazi különlegességét a tönkölybundás csirke jelenti. Szerintem inkább tavaszias, nyárias ízvilágú fogás, ám, ha jó karalábét találtok, máskor is nyugodtan fel lehet adni az asztalra.
Elkészítés:
A filézett csirkemelleket elõkészítjük és fûszerezzük. Eközben hagyományos, sûrû palacsintatésztát keverünk, de normál liszt helyett tönkölylisztet keverünk hozzá. A csirkemelleket a palacsintatésztába mártjuk, és kisütjük.
A körethez megtisztítjuk a karalábét, elõször karikára, majd hasábokra vágjuk. Sóval, fehérborssal fûszerezzük, serpenyõben vajat hevítünk, majd minden oldalát megpirítjuk. A tálaláskor meghinthetitek egy kis ...
A körethez megtisztítjuk a karalábét, elõször karikára, majd hasábokra vágjuk. Sóval, fehérborssal fûszerezzük, serpenyõben vajat hevítünk, majd minden oldalát megpirítjuk. A tálaláskor meghinthetitek egy kis ...