Csirke a la Luisiana
sponsored links
A recept Pol Martin kitûnõ szakácskönyvébõl származik. A szakácskönyvet én vettem anyukámnak 15 évvel ezelõtt, de soha nem használta, úgyhogy elhoztam tõle és most én mazsolázgatok belõle. Még csak néhány ételt késztettem el a 450 recept közül, de idáig mindegyik nagyon finom volt.
Ennek a csirkés ételnek a különlegessége a fûszerezésében rejlik. Egyszerû, mégis nagyon finom.
Többféle körettel készítettem már (zöldséges bulgur, párolt zöldségek,stb.), de szerintünk ez a változat a legfinomabb. Most csirkemellel csináltam, mert nem volt kedvem combokat csontozni. Bár az eredeti recept is csirkemellet ír, a szaftosabb combból egy picinykét finomabb.
Én nem tudok olyan tálalást prezentálni, mint az elõzõ bejegyzésben az öcsém, meg különben is ez az étel nem túl fotogén, így csak a wokban kaptam le.
Hozzávalók: ...