Csipkebogyó szirup - Immunrendszer erõsítõ

2011-11-29

sponsored links

1 tálnyi frissen szedett, érett csipkebogyót megmosunk, lecsípjük a két végét, majd egy frissen kimosott, tiszta befõttes üvegbe rétegezzük úgy, hogy 2 ujjnyi csipkebogyóra szórunk egy réteg bio nádcukrot, ami befedi, de nem vastagon áll rajta. Ezt addig folytatjuk, amíg tele nem lesz az üveg. Tetejére cukor kerüljön. Jól lezárjuk az üveget csavaros fedõvel, majd a hûvös kamrába állítjuk. Pár hónap alatt a cukorból szirup válik. Ezt fogyaszthatjuk magában, vagy higítva, szörpként. Utána még pár alkalommal felönthetjük vízzel, kicsit állni hagyjuk, majd fogyasztjuk. Mivel semmilyen hõkezelést nem alkalmazunk a csipkebogyó magas C-vitamin tartalmát megõrzi. Nagyon finom, kicsit pirosas színû szirupot kapunk igazi csipke ízzel. Nem kell aggódnunk, a ...



Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/GasztroSzpsgE...

sponsored links

Keres?s