Csipkebogyó, sajt és Gasztroangyal!
sponsored links
Nagyon szeretem Borbás Marcsi szombati mûsorát a Gasztroangyalt! Értékes, izgalmas, ahogy az aktuális témákat, vagy egy-egy magyar régiót körüljárják, feldolgozzák! A múlt szombati adás (január 28) különösen kedves volt szívemnek, mert kedvencemet a csipkebogyót járta körül. Lekvárt, szószt, már csináltam belõle, de most a csipkebogyóborhoz is megjött a kedvem. Vendégségben voltak a György teák atyjánál, akitõl elhangzott néhány praktikus immunerõsítõ tanács (pl. Kakukkfõ tea, gyerekeknek pedig 2-3 naponta kakukkfüves fürdõ ajánlott), majd jött egy gyöngyszem számomra, Mircz Nárcisz sajtkészítõ mester, és remekei.
Csak pislogtam, hogy van gyógynövényes sajtja is...egyszer szeretném majd megkóstolni, igazán remek ízhatásokra számítok! Sajnos, a Kézmûves Vásáron nem voltam elég szemfüles, és úgy látom, hogy itt a fõvárosban nincs ...
Csak pislogtam, hogy van gyógynövényes sajtja is...egyszer szeretném majd megkóstolni, igazán remek ízhatásokra számítok! Sajnos, a Kézmûves Vásáron nem voltam elég szemfüles, és úgy látom, hogy itt a fõvárosban nincs ...