Csiperke gomba póréval és buggyantott tojással

2014-05-26

sponsored links

Hozzávalók és elkészítés egyben:barnacsiperketojással0

  • 20 dkg csiperke gombát alaposan mossál meg – Nagyon szeretem a barna csiperkét, mert egy kicsit “gesztenyés” íze van!
  • Vágd fel kisebb darabokra
  • Egy nagy szál póréhagyma egy harmadát karikázd fel
  • 2 dkg-nyi zsíron, esetleg 0,5 dl víz hozzáadásával – pirítsd zsírjára a hagymát és a gombát
  • Tegyél fel 0,5 liter vizet és forrald fel, majd rakj bele 2 evõkanálnyi ételecetet
  • Tojásokat (én kettõt készítettem) üss bele pohárba, majd a lobogó ecetes vízbe a pohárból öntsd a tojásokat fõzésre a vízbe – Ezzel a módszerrel a buggyantott tojások garantáltan egyben maradnak!
  • Tálaláskor sózd meg a pórés gombát, és szórhatsz rá õrölt borsot, csípõs paprika port, chilit
  • A buggyantott tojásokkal fogyaszd!

Folytats a blogon ... paleovital.hu/?p=22846

sponsored links

Keres?s