Csilis csokoládétorta málnával
sponsored links
Liszt nélkül készítettem ezt a tortát, nagyon finom, puha lett a tésztája. A piskóta közepe beesett a sütés végén, és épp tökéletes lett a formája, hogy a krémet a közepére kanalazzam. Így nem kellett lapokra vágni, megtölteni, ráadásul mutatós is ilyenformán. A csilis csokoládé az egyik kedvencem, ezért készült csípõs csokikrém. Málna pedig azért, mert most sok van a kertben, és mert szerintem a málna illik a leginkább a csokoládéhoz.
Nagyon-nagyon-nagyon finom, egyszerûen, gyorsan elkészíthetõ, érdemes kipróbálni.
Hozzávalók:
A piskótához:
- 8 tojás, 15 dkg mandula, 20 dkg sötétbarna nádcukor, 3 csapott evõkanál kakaópor
A csilis csokoládékrémhez: ...