Csilis-babos pizza és diós habcsók

2012-05-23

sponsored links

Regénybõl is lehet fõzni, nemcsak szakácskönyvbõl - bár egy kicsit több gyakorlat kell a sikerhez.

Korábban már hírt adtam Papp Diána, a Nõk Lapja vezetõ szerkesztõjének elsõ regényérõl, a Szerdán habcsókról. A könyv mintha rólam szólna: a fõszereplõ Békési Eszter (az én születési nevem Békési Ildikó), aki 33 éves korában elválik, feladja korábbi karrierjét, és kizárólag gasztroblogja, a Habcsók írásával foglalkozik. A könyv fõszereplõje természetesen nem én vagyok, de ahogy körülnézek, egy tipikus jelenséggel találom magam szemben. Ezért különösen érdekes ez a jól olvasható, felszabadító tanmese, melyet jó szívvel ajánlok minden pályamódosító elvált nõnek. Jelszó: röhögj magadon, az isten is megsegít!
 
Azóta úgy alakult, hogy mégiscsak közöm lett valamilyen módon a regényhez: hétfõn Diána meghívott magával a Duna Televízió Család-barát magazinmûsorába, hogy a vele készített interjú közben fõzzek meg valamit a regénybõl (mivel a fõhõs gasztroblogger, aki minden bánatát fõzésbe fojtja, több étel leírása is szerepel benne). Ez a valami végül két dolog lett: elõzõ este kedvem támadt, és elkészítettem a címadó süteményt: Diána igazi nagymamájának diós habcsókját, és magammal vittem a ...

Folytats a blogon ... ketcicakonyhaja.blog.hu/2012/05/23/sz...

sponsored links

Keres?s