Csikós tokány késõi laskagombából és csirke felsõcombból

2013-10-27

sponsored links


Nem írom le egyiket sem, mert pontosan ugyanúgy készült, ahogy régebben már leírtam - igaz, ahányszor leírtam, sose egyformán, csak hasonlóan, mert mindig azt használtam hozzá, ami éppen itthon volt. Volt hogy sonka kövérjét, volt, hogy füstölt kenyérszalonnát, vagy bacont, többféle húst és gombát is, csak az alapelveket tartottam be. Mégpedig: mindig valamilyen füstölt szalonna kiolvasztásával indult, arra megy az összevágott hagyma, hús, vagy gomba, zöldpaprikák (mi szeretjük a csípõset is), paradicsom, fûszerpaprika és só, víz. Amikor a benne lévõ hús megpuhult, tejfölös habarás és kész.   Családomra való tekintettel külön fõztem meg a gombás és külön a húsos változatot. Én mindkettõt ...

Folytats a blogon ... hzias2.blogspot.com/2013/10/csikos-to...

sponsored links

Keres?s