Csikó tokány csirke felsõ combból
sponsored links
Valamelyik este Férjem elgondolkodott, aztán azt mondta: "Te, tudod melyik ételt szeretem legjobban csirkébõl? Azt amiben van szalonna is, meg tejföl is, és csíkokra van benne vágva a hús. Na az a legjobb!!" Emlékeztettem, hogy a múlt héten olyan felfogásban gombapaprikás készült, mire Õ: "Na ne!! Gombával azért mégsem ugyanaz!" Becsületére legyen mondva, azért jó adagot bepakolt akkor a baconös gombapaprikásból is, és megállapította, hogy így azért a gomba is ehetõ, mert jó apróra van vágva - közben ugyanolyanra vágtam a gombát, mint egyébként szoktam :).
Tegnap azon gondolkodtam, hogy mit készítsek vacsorára az itthon lévõ csirke felsõ comb filébõl, aztán úgy voltam vele, miért ne járhatnék Apa kedvében! Ráadásul a Fiúk is szeretik, van is itthon hozzá minden ami kell, aránylag ...