Csicsókás lángos fehér tönkölylisztbõl

2017-02-21

sponsored links


A kertben termett rengeteg csicsóka egy igazán kevés részét használtam fel egy kis, próba adag lángos elkészítéséhez. A végeredményben kellemesen csalódtam, hisz egyáltalán nem érezhetõ a csicsóka jellegzetes íze, és a tönkölyliszt is jó választás volt. Fokhagymás tejföllel, és reszelt sajttal gazdagon megrakva fogyasztottuk. Férjem szerint még finomabb, mint a korábban készített hagyományos lángosok. Azt hiszem, legközelebb dupla adagot kell majd bedagasztani.

Hozzávalók 4 lángoshoz:

*25 dkg fehér tönkölybúza liszt
*1 és 0,5 kk só
*10 dkg fõtt, áttört csicsóka ...

Folytats a blogon ... aranytepsi.blogspot.com/2017/02/csics...

sponsored links

Keres?s