Csicseriborsós zöldségleves

2012-04-12

sponsored links



Hozzávalók: 30 dkg csicseriborsó (üveges), 1 fej vöröshagyma, 2 gerezd fokhagyma, 4 evõkanál olaj, 2 db babérlevél, só, õrölt fekete bors, másfél liter húslevesalaplé, 10 dkg zeller, 20 dkg burgonya, 15 dkg sárgarépa, 20 dkg csípõs kolbász, 1 marék friss spenótlevél

Elkészítése: egy lábasban melegítsünk fel 3 evõkanál olajat és pirítsuk meg rajta a kétféle hagymát. Ízesítsük a babérlevéllel, sóval és borssal, majd öntsük rá az alaplevet és kis lángon kezdjük el fõzni. A zellert, a burgonyát és a ...

Folytats a blogon ... malnakonyha.blogspot.com/2012/04/csic...

sponsored links

Keres?s