Csicseriborsós spagetti
sponsored links
Egyszerû és nagyszerû :)
Hozzávalók (2 személy részére): 20 dkg spagetti, 15 dkg csicseriborsó, 15 dkg bimbóskel, 10 dkg gomba, 5 ? 6 cikk fokhagyma, kevés olaj, só, bors, 5 dkg sajt.
Elkészítése: A csicseriborsót egy éjszakára hideg vízbe áztatjuk, másnap sózzuk, lassú tüzön puhára fõzzük, leszûrjük. A spagettit fogkeményre fõzzük, leszûrjük.
A finomra aprított fokhagymát megdinszteljük az olajon, hozzáadjuk a felszeletelt gombát és a bimbóskelt, roppanósra pirítjuk, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a csicseriborsót, a spagettit, egy serpenyõben összeforraljuk, reszelt sajttal megszórva azonnal tálaljuk.