Csicseriborsó leves magyarosan
sponsored links
Az egyik kedvencünk a csicseriborsó, már az önuralmat igényel, hogy az elõfõzés után ne nassoljuk el a szemeket...
Érdemes száraz állapotában megvenni, egy éjszakát áztatni, majd egy órán át elõfõzni. Igazából sok jelenlétet nem igényel ez a folyamat és ki tudjuk vele kerülni a konzervben található, nem feltétlenül szükséges összetevõket...
Remek beltartalmi értékekkel rendelkezõ alapanyag, amely jól illeszkedik sokféle ízvilághoz:
CSICSERIBORSÓ LEVES MAGYAROSAN 4 személyre
25 dkg csicseriborsó
1 db vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
1 db paradicsom1 db paprika (erõs is lehet)
1 pici zeller (gumó, vagy 1-2 szál halványító)
2 db sárgarépa
5 evõkanál gersli
1 teáskanál õrölt pirospaprika ...