Csicseriborsó leves
sponsored links
Úgy néz ki, hogy most már sikerült visszarázódnom a normál kerékvágásba! Mostanában annyi dolgom/program volt, hogy nem nagyon volt idõm a blogra. Fõzni persze azért fõztem, de az már elmaradt, hogy lefényképezzem az ételeket, illetve lejegyzeteljem a recepteket. Különben is nagy mumus Nálam az, hogy felírjam a hozzávalókat.....Sokszor van úgy, hogy elõkészülök, toll, papír a konyhában, mindent szorgalmasan lemérek.......aztán mire elkészül az étel azt veszem észre, hogy nem írtam fel mindent:( Ilyenkor persze általában még emlékezek a mennyiségekre és gyorsan felírok mindent.
Rosszabb esetekben csak késõbb veszem észre, hogy nem írtam fel rendesen a receptet, ilyenkor következik az, hogy akkor kerül fel a blogra a recept, ha legközelebb készül az étel. Mondjuk addigra meg általában már cseppet se tetszik a korábban készült fotó, úgyhogy ilyenkor azt is megismétlem. Kicsit sikerült elkalandoznom...... Ez a leves most készült elõször Nálam, de azt hiszem, hogy nem utoljára. Legközelebb is füstölt szalonnával készítem majd ezt a levest, mert nagyszerû íze lett tõle.
Hozzávalók:
20 dkg száraz csicseriborsó
10 dkg füstölt, húsos szalonna
só
bors
olíva olaj
2 szál sárgarépa ...