Csicseriborsó krémleves fõstölt csonttal

2012-06-20

sponsored links

Egyszer már csináltam csicseriborsó krémlevest, de az egészen más volt, egyrészt mert konzerv csicsriborsót használtam, másrészt a fûszerezés is teljesen eltér a mostanitól, úgyhogy ez egy más ízvilág! ;)

A recept:

  • 20 dkg csicseriborsó - elõzõ este beáztatva (sok vizet magába szív)
  • 3 gerezd fokhagyma - felkarikázva
  • 30 dkg füstölt csont/borda
  • 1 ek liszt

  Fûszerek:

  • 4 babérlevél
  • 1-1 ek pirospaprika, petrezselyem, medvehagyma
  • 1-1 kk só, gyömbérpor, majoranna, oregano ...

Folytats a blogon ... feherfalat.blog.hu/2012/06/20/csicser...

sponsored links

Keres?s