Csicseriborsó curry

2011-10-08

sponsored links

A csicseriborsót - mint ahogy gondolom mindenki - az ovis énekbõl ismerem. Táplálékként pedig az indiai éttermekbõl. Elsõ találkozásra megtetszett. Mióta megtudtam, hogy milyen értékes tápanyag, még jobban kedvelem. Szárított formájával még nem kísérleteztem, mert lassabban készül el, mint a többi hüvelyes. A DM-ben kapható bio, elõfõzött, sós lében eltett változata azonban nagyon meggyõzött. Sietõs napokon már többször fõztem ezt az egytálételt, amely csak pár alapanyagból áll és villámgyorsan elkészíthetõ.

Hozzávalók 2 személyre:

1 üveg Alanatura bio csicseriborsó - nettó 21 dkg

5 dl sûrített paradicsomlé

2 dl víz

3 evõkanál olívaolaj

1 fel vöröshagyma

2 gerezd fokhagyma ...


Folytats a blogon ... gasztroreka.freeblog.hu/archives/2011...

sponsored links

Keres?s