CSICSERIBORSÓ KRÉMLEVES -játékra
sponsored links
Játékra készítettem el ezt a levest is, Adi Hadean szakács, gasztroblogger hírdette meg, ez is az egyik beküldött ételfotóm. A játék lényege, elkészíteni az õ blogjáról egy ételt, lefényképezni és elküldeni neki. Õszintén szólva nem tudom milyen kritériumok alapján dönt, de mindenképpen megérte megfõzni ezt a levest, finom, egyszerû, élvezet volt fotózni is.
Megdinszteltem kevés olajon 2 szál apróra vágott zöldhagymát, hozzákarikáztam 3 szál sárgarépát, sóztam, borsoztam és félpuhára fõztem 1,5 l vízben. Akkor hozzáadtam egy lecsöpögtetett konzerv csicseriborsót és addig fõztem, amíg minden puha nem lett. Botmixerrel pillanatok alatt pürésítettem, 2 dl tejszínnel ízesítettem, szárazon pirított köménymaggal és pár csepp ...