Csibemáj pástétom grissinivel

2012-07-05

sponsored links



Nagyon kedvelem a krémeket, pástétomokat, és az olyan finomságokat, amelyeket úgy lehet fogyasztani, hogy a társalgást nem zavarják, mert már elõre el tudom készíteni, és csak az asztalra kell helyeznem, mikor a vendégek megjönnek. Ilyen ez a csirke májból készült finomság is, de javaslom nyáron ne csináljunk túl nagy adagot, vagy rögtön készítsük a kis dobozokat, hogy el tudjuk ajándékozni. Én ezt szoktam tenni!

Hozzávalók:

  •   50 dkg csirke máj 
  •    2 ek. olíva olaj, vagy más zsiradék
  •   jó csipet majoránna
  •   10 dkg tisztítatlan vöröshagyma
  •     1 gerezd fokhagyma ...

Folytats a blogon ... viragzorozmaring.blogspot.com/2012/07...

sponsored links

Keres?s