Cserépedényben fõtt fûszeres vegyes ragu polentával

2013-03-18

sponsored links





Régi történet ez, de csak most kerítettem sort rá, hogy meg is írjam. Még tavaly õsz végén történt, hogy Lorien barátom nálam volt pár napig, akkor készült ez a ragu. Közös receptünk ez, együtt találtuk ki menet közben. Már a bevásárlással elkezdõdött a ?fõzés?, a Metroban beszéltük meg, hogy találkozunk és együtt vásárolunk be arra a pár napra, ami elõreláthatólag sok közös fõzéssel és borozással fog telni. A húsosnál felváltva dobáltuk a kosárba az alapanyagokat, miután kitaláltuk, hogy egy vegyes ragut készítünk. Én indítottam a kacsazúzával, erre tromfolt rá Lorien a sertés szívvel, én jöttem a sertésfarokkal, mire õ a csülökkel, és így tovább. Késõbb a fõzéskor ugyanez folytatódott a fûszerezéssel is.
Ezért is szeretek vele fõzni, mert ha nem értünk egyet mindenben, és pár dologban különbözik az ízlésünk, mégis jól tudunk együtt alkotni, mert inspiráljuk, és kiegészítjük egymást, így a végeredmény eddig mindig remek lett.
Tovább a folytatáshoz>>

Folytats a blogon ... https://tomakonyha.blogspot.com/2013/...

sponsored links

Keres?s