Cserépedényben fõtt fûszeres vegyes ragu polentával
sponsored links
Régi történet ez, de csak most kerítettem sort rá, hogy meg is írjam. Még tavaly õsz végén történt, hogy Lorien barátom nálam volt pár napig, akkor készült ez a ragu. Közös receptünk ez, együtt találtuk ki menet közben. Már a bevásárlással elkezdõdött a ?fõzés?, a Metroban beszéltük meg, hogy találkozunk és együtt vásárolunk be arra a pár napra, ami elõreláthatólag sok közös fõzéssel és borozással fog telni. A húsosnál felváltva dobáltuk a kosárba az alapanyagokat, miután kitaláltuk, hogy egy vegyes ragut készítünk. Én indítottam a kacsazúzával, erre tromfolt rá Lorien a sertés szívvel, én jöttem a sertésfarokkal, mire õ a csülökkel, és így tovább. Késõbb a fõzéskor ugyanez folytatódott a fûszerezéssel is.
Ezért is szeretek vele fõzni, mert ha nem értünk egyet mindenben, és pár dologban különbözik az ízlésünk, mégis jól tudunk együtt alkotni, mert inspiráljuk, és kiegészítjük egymást, így a végeredmény eddig mindig remek lett.
Tovább a folytatáshoz>>