Cserépben sült babos egytál
sponsored links
Anyukám is és én is nagyon szeretjük a cseréptálakat mert jó kis egytálételeket lehet benne készíteni viszonylag egyszerûen. Szinte csak bele kell dobálni mindent, lefedni és néhány órára betolni a sütõbe. Néha ránézni és aztán jól megenni a finomságot ami elkészült benne.
Ez a babos egytál is egy mázas Pataky-tálban sült meg és a beszámolók szerint isteni lett.
A receptet itt találta anyukám.
Hozzávalók:
- 5-6 szelet sertéstarja (anyuék combot használtak)
- 3 doboz vörösbab konzerv (vagy 50 dkg fõtt bab)
- 1 doboz fehérbab konzerv (vagy 10 dkg fõtt bab)
- 3 paradicsom
- 3 paprika
- 3 szál sárgarépa
- 1-2 szál fehérrépa ...
Ez a babos egytál is egy mázas Pataky-tálban sült meg és a beszámolók szerint isteni lett.
A receptet itt találta anyukám.
Hozzávalók:
- 5-6 szelet sertéstarja (anyuék combot használtak)
- 3 doboz vörösbab konzerv (vagy 50 dkg fõtt bab)
- 1 doboz fehérbab konzerv (vagy 10 dkg fõtt bab)
- 3 paradicsom
- 3 paprika
- 3 szál sárgarépa
- 1-2 szál fehérrépa ...