Cseresznyés/meggyes clafoutis

2012-07-14

sponsored links


Nálunk ugyan nem telik el egy meggy vagy cseresznye szezon sem, hogy ne készítsek belõlük clafoutist. Már jópár clafoutis receptet olvashattatok nálam, de mindíg szeretek újakat is kipróbálni. A jelenlegi a Delicious Magazin-ban jelent meg, és igen, tudom, hogy az eredetit cseresznyével illik készíteni, de én továbbra is meggyel sokkal de sokkal jobban szeretem:) A tészta nagyon jó, amolyan palcsinta-pudingosra sül, és a tetejérõl ne spóroljátok ki a porcukrot, a tészta elbírja, mert egyáltalán nem túl édes. Pár perces meló, de tényleg. Ez kell hozzá:
  • 500 gr meggy/cseresznye
  • 120 gr liszt
  • 50 gr porcukor
  • 3 tojás ...

Folytats a blogon ... eveandapple.blogspot.com/2012/07/cser...

sponsored links

Keres?s