Cseresznyés egres krémleves (paleo)
sponsored links
Az itt található Egres krémlevesbõl jött az ötlet, hogy mi lenne, ha cseresznyével is megvariálnám. A végeredmény még finomabb, hûsítõ finomság lett.
GLASS -növényi italkészítõ automatával készítettem el ezt a levest is. Ha a gépre vagytok kíváncsiak, akkor ide kattintsatok. Ha pedig az eddig elkészített levesekre, növényi tejekre akkor ide. illetve ide.
Hozzávalók:
25 dkg egres
25 dkg magozott cseresznye
6 dl házi kókusztej (recept itt)
5 dkg eritrit
2 cm vaníliarúd
Az alaposan megmosott, végein lecsipkedett egrest a többi hozzávalóval együtt a gépbe tesszük. Felöntjük kókusztejjel a maximum jelig majd, a krémlevesek programot elindítva, hagyjuk, hogy a gép megfõzze és krémesítse a hozzávalókat. A magok miatt én még át is szûrtem. Ennyi... Behûtve a legfinomabb.
A facebookon is követhettek, itt tudtok csatlakozni hozzám. Ne feledjék, hogy csak akkor jelennek meg a bejegyzéseim nálatok, ha a Követed lehetõségre is rákattintatok.
A Google+-on itt tudtok csatlakozni hozzám.
A Google+-on itt tudtok csatlakozni hozzám.
Létrehoztunk egy új paleos receptes csoportot, ha van kedvetek csatlakozni hozzánk itt megtehetitek: https://www.facebook.com/groups/523183661193999/ A ti ötleteiteket, receptjeiteket is várjuk!