Cseresznyés desszert

2014-06-13

sponsored links






Ötlet innen.
Annyira megtetszett ez a -szerintem- nagyon elegáns, ugyanakkor roppant egyszerû édesség, hogy nyomban el is készítettem. Szükségtelen mondani, hogy amilyen hamar elkészült, legalább olyan hamar tüntették el... :)




Hozzávalók: 24 babapiskóta, kb. 30-40 dkg natúr krémsajt ( Mascarpone), 4 evõkanál cseresznye dzsem. A tetejére 16 szem cseresznye, menta/citromfû levelek.
 
Elkészítése: A krémsajtot jól kikeverjük a dzsemmel, majd egy csillagcsöves habzsákba töltjük. Egy desszertes tányérra teszünk 2 babapiskótát. A krémbõl halmozunk rá annyit, amennyi reá fér, aztán még 2 babapiskótát helyezünk a krémre, majd ezt a mûveletet még egyszer megismételjük. A legfelsõ réteg krémre helyezünk 4 szem cseresznyét, majd a menta levélkével díszítjük és felhasználásig hûtõszekrényben tartjuk.


Folytats a blogon ... konyhatundermese-galedith.blogspot.co...

sponsored links

Keres?s