CSERESZNYÉS MANNA
sponsored links
Itt van a barackos manna testvérkéje.
Tavaly többször is megsütöttem, mindenkinek nagyon tetszett. Gyorsan készen van és mellette még finom is!
Elõször kimagoztam a sok-sok cseresznyét, és utána kezdtem hozzá az olajos piskóta elkészítéséhez.
4 tojás
20 dkg kristálycukor
1 ek. vaníliáscukor
2 dl olaj
7 ek. tejszín
20 dkg liszt
1/2 cs.sütõpor
cseresznye
A 4 tojás sárgáját a kétféle cukorral pár percig kevertettem a robotgéppel. Az olajat és a tejszínt kis adagokban hozzáadtam.20 dkg kristálycukor
1 ek. vaníliáscukor
2 dl olaj
7 ek. tejszín
20 dkg liszt
1/2 cs.sütõpor
cseresznye
A sütõporos lisztet szintén apránként hozzákevertem, de ezt már fakanállal.
A 4 tojás fehérjét kemény habbá vertem, és óvatosan a masszához adtam.
20x30cm-es tepsibe sütõpapírt tettem és beleöntöttem. A kimagozott cseresznyét sûrûn rápakoltam.
Elõmelegített gázsütõben, 5-ös fokozaton 30 percig sütöttem.
Csodásan magas sütemény lett belõle.
Jó sütögetést!