Családi Waldorfozás

2011-11-10

sponsored links

Nem tudom kinek a gyereke hogyan eszik az ohodában/iskolában, de a Nõk példamutatóan tüntetnek el minden félipari hulladékot, amit a közétkeztetés eléjük tár.

Anno, amikor ohodába kerültek, voltak félelmeim, hogy az otthoni koszt után semmilyen hajlandóságot nem fognak mutatni a konyhásnénik által tányérra halmozott ételek iránt, ám a Nõknek több eszük volt. Rájöttek, hogy a sok eddmegleves és cukrostészta pont annyi energiát ad nekik, amivel a csilláron lógva az õrületbe kergethetik az ohoda személyzetét.

Így aztán meg se lepett, hogy az iskolában is mindent befalnak, sõt van, hogy repetáznak is. Épp ezért most megújult erõvel hordom haza a zöldségeket, s ha kell estére is fõzök valamit, hogy kompenzáljam a szénhidrátban gazdag, de minden egyébben igen szegényes menzai kosztot.

Gyakorta készítek leveseket, vagy csak egy-egy jó szeletnyi natúr húst adok nekik, de ha mégsem visz rá a lélek az esti fõzõcskére, akkor a szendvicseik mellé nagy halomnyi zöldség vagy saláta kerül. A szofisztikáltabb zöldségformának megvannak a ...


Folytats a blogon ... mirelle.freeblog.hu/archives/2011/11/...

sponsored links

Keres?s