Csal?nos, toj?sos, tejf?l?s burgonya
sponsored links
Csal?n sokmindenbe, n?ha csak kicsi, de legal?bb sz?nes?t is, amellett, hogy sok egy?b ?rt?ke is van. Ezekr?l b?vebben itt. Ez az ?tel nagyon egyszer? ?s nagyon finom ak?r s?lt kolb?sz n?lk?l is meg?llja a hely?t. A burgony?t ?s a toj?sokat megf?zz?k. 4-5 leveles csal?n-cs?cshajt?sokat gy?jt?nk, megmossuk, blans?rozzuk, apr?ra v?gjuk. Kis olajon kev?s fokhagym?t pir?tunk, majd az apr?ra v?gott csal?nt hozz?adjuk, puh?ra p?roljuk. Fel?ntj?k tejjel, s?zzuk, ?r?lt szerecsendi?val, ?r?lt fekete borssal f?szerezz?k, picit ?des?tj?k, majd liszt ?s tejf?l kever?k?vel sz?szos ?llag?ra s?r?tj?k. A sz?szba beletessz?k a megh?mozott, karik?ra v?gott f?tt krumplit ?s a karik?ra v?gott toj?sokat. ?n?ll?an vagy k?retk?nt is fogyaszthatjuk.