Csak úgy magamnak szól...

2011-12-12

sponsored links


Ahogy ránéztem a sütire, olyan volt, mint a kicserepesedett föld, mint a sivatag...Pedig hát csak a hajdinás süti "bõre" nem bírta a kiképzést. 
Nem tudom, valahogy nem jó érzésem van. Erre rátett egy lapáttal még ez is. Megint eszembe jutott, hogy mennyi ember éhezik, én meg úgy ki vagyok gömbölyödve, hogy csak na. Ok, nem ez utóbbi miatt kezdtem ezen gondolkozni. Valahogy megint a látókörömbe került ez a téma, illetve többet mászkálok a városban, és sokkal gyakrabban szembesülök azzal, hogy mennyi szerencsétlen van, akinek a következõ étkezése is bizonytalan. 
Egy idõ után az ember könnyebben fordítja el a fejét, és foglalkozik vele kevésbé, illetve indul meg a szíve rajta. Persze nem lehet mindenkinek vajas zsömlét a kezébe nyomni, meg mindenkin segíteni, de nem szeretném azt, hogy annyira megváltozzak belülrõl, hogy ez már ne indítson el érzelmeket. Mert lehet, hogy az ember sokat tett azért, hogy úgy éljen, ahogy, de nem tudhatja, hogy ugyanazon háttérrel, mint az a szerencsétlen, nem lenne-e még rosszabb helyzetben.
Nagyon hálás lehet azért az ember, ha korrekt háttere van, ha bölcsen nevelték, ha szerették, ha megadták neki a lehetõséget a normális életre. (Csak gondolj bele, ha valaki eleve szerencsétlen környezetben nõ fel, nem foglalkoznak vele, nem tanítják, nincs ...

Folytats a blogon ... biobrigi.blogspot.com/2011/12/csak-ug...

sponsored links

Keres?s