Csak azért, hogy ne mindig hús legyen...

2011-11-30

sponsored links


Egy nagyon kedves barátnõmtõl ismét egy nagyon praktikus tippet kaptam, ami szerintem nagyon sokak számára lehet hasznos. Nálunk sokszor elõfordul, hogy a burgonyaprürét sikerül elsokalnom, ilyenkor másnap már igen nehezen veszem rá magam arra, hogy még egyszer megegyem. Kidobni sajnálom, de az még sosem jutott eszembe, hogy "újrahasznosítsam", és valami "egész más" köret készüljön ugyanazokból a hozzávalókból. 

A tipp a következõ: Ha megmarad a krumplipüréd, tegyél hozzá egy kis lisztet és süsd ki kevés vajon forró teflonban. Egy evõkanálnyit tegyél a teflonba és lapíts el, majd ha az egyik oldala megsült forgasd meg. 

Nekem nagyon tetszett az ötlet, így amikor hazaértünk el is újságoltam itthon mindenkinek. És milyen jól tettem: a ...

Folytats a blogon ... megfozlek.blogspot.com/2011/11/csak-a...

sponsored links

Keres?s