Créme brulée fagylalt á la Pierre Hermé
sponsored links
Az egyik legnagyobb jégkrém gyártó cég, nem rég piacra dobta a créme brulée fagyiját. Gondoltam ez kell nekem! Na de persze házilag! gondolkodtam, hogy is valósítsam meg, amikor szembe jött velem Pierre Hermé, ugyanezt a nevet viselõ fagyija. Ez kell nekem, de nagyon gondoltam. Mert a bácsi már csak tudja mitõl döglik a légy ha desszertekrõl van szó. Isteni, krémes, ropogós, BRUTÁL! Csak ennyit tudok róla mondani!
Hát az új blog ruhám nem tartott sokáig, mert nem csak kommentekben, levélben is sokan jelezték, hogy nem férnek rendesen az oldalhoz. Na meg fel kellett fedeznem, hogy a Blogkóstoló 7. fordulójának az összefoglalója, elment vadászni a fejlécbõl. Sehogy sem tudtam, visszarakni, így visszatértem a régi sablonhoz, pedig tetszett a másik, de vannak hiányosságai.
Na de nem ragozom tovább, Íme az a szuper fagyi, ebben a hõségben bizony jó lenne. De sajna már régebben készült, most bazsalikomos eper fagyit nyalogatok. Húú de rossz, ez is!
Két féleképp ajánlom. A gyerekek karamellszósszal ették, a felnõtteknek jobb lehet a ropogós karamell darabokkal.
Créme brulée fagylalt á la Pierre Hermé:
A mértékegységek grammban értendõk!!!! Úgy ahogy írtam.
620 g tej
500 g tejszín
10 tojás ...