Crostata...szilvalekvárral

2012-09-25

sponsored links


Ha Olaszországban jár az ember, ezt a süteményt mindenhol megtalálja. Leginkább szilvalekvárral készül, de természetesen mindenki azt tesz bele, amit szeretne.
Én elõször Rómától kb. 80 km-re egy egyszerû kis szállodában kóstoltam meg ki tudja már hány évvel ezelõtt, de az íz maradandó élményt okozott.

CROSTATA...SZILVALEKVÁRRAL - DOLCE VITA-AZ ÉN (ÍZ)VILÁGOM

Hozzávalók - kb. 20 cm átmérõjû, kis falú sütõformához -
- 28 dkg liszt
- 3/4 citrom reszelt héja
- 1 db. kisebb tojás + 1 tojás sárgája
- 2 ek. vino santo (édes marsalaval helyettesíthetõ) ...

Folytats a blogon ... rozmaringescsokolade.blogspot.com/201...

sponsored links

Keres?s