Croque Madame
sponsored links
Ez is egy Jókenyér bejegyzés. Teljeskiõrlésû.
Nem is olyan rég még elég volt mindössze 5 % teljeskiõrlésû liszt, például a kenyérben, ahhoz, hogy azt teljeskiõrlésûnek nevezhessék. Ez azért, lássuk be, messze az ingerküszöb alatt volt. Aztán idõvel változtattak a szabályozáson, ma már 60 % kell ehhez a mutatványhoz. A Jókenyérnél ez nem különösebben téma, náluk eddig is 100 % volt az 5% és a 60 % is.
Croque Madame teljes kiõrlésû napraforgómagos Jókenyérbõl.
Az üzemi kalandról és a teljeskiõrlésû kakaóscsigáról itt olvashattok.
Elõkészítés: 10-15 perc
Sütési idõ: kb. 15 perc
Hozzávalók (1, esetleg 2 fõre):
4 szelet tejleskiõrlésû napraforgómagos Jókenyér
4-6 szelet jó minõségû érlelt sonka ...