Corba avagy a tárkonyos bárány levese

2012-05-23

sponsored links


Esõs vasárnap  és  hétfõ  aztán a kedd is,  harmadnap esik szakadatlan és hûvös is lett, a szombati 30 fok után nagyon hidegnek tûnik  a 10 fok körüli hõmérséklet.
Így volt ez a múlt héten,majd néhány  napsütötte és melegebb  nap után ismét  hûvös esõs napok  az elõre jelzés szerint még sokáig.
 
Egy forró leves? - igen, ez ami most jól jönne!

Na, de milyen ?

Tavaszi !

Bárányból, tavaszi zöldségekkel, savanykás, pikáns, tejfölös, citromos, tárkonyos.
 
Tárkonyos  bárány leves  azaz  corba ahogy erre felé neveznék.

A hentes  is  úgy adta, levesnek való, az eleje a báránynak, mert  ha bárányt akarunk  venni akkor  minimum egy negyedet meg kell venni.
Így tettünk.
Elfogyott!

A csontos húst elõször pirítottam, míg színt nem kapott minden oldalról. A zöldségeknek csak egy részét, idei ...

Folytats a blogon ... rozmaringesibolya.blogspot.com/2012/0...

sponsored links

Keres?s