Converse tornacipõ torta duplán
sponsored links
Egy új receptet próbáltam ki Farkas Vili receptje alapján. Ez nem más, mint a párizsi krém. Természetesen a cukiban csináltam már párszor, csak ugye az olcsóbb verziót. Vízzel, és nem tejszínnel. ez a verzió mondanom sem kell, szenzációsan finom!
Ezt kevertem össze csoki pudinggal, de arra nem számítottam (ki tudja miért), hogy nem lesz eléggé kemény a krém. Mert máskor valahogy összeszedettebb vagyok krémileg. Már ha ez jelent valamit. :DD
Nos, a lényeg, hogy ezt a tortát kénytelen voltam duplán elkészíteni. Mégpedig azért, mert a lapok elképesztõ életet kezdtek élni, csúszkáltak mint az állat. (már bocs a nyersségem miatt, most valahogy ilyen vagyok) Már csak az kellett volna, hogy a torta táncra perdüljön és énekeljen... :( Egy olyan béna tortát hoztam így össze, hogy ihaj! Természetesen nekem nagyon ...