Cobbler, avagy egy tökétetes falat
sponsored links
Ez egy nagyon finom és gyorsan összeállítható sütemény. Tegnap este készítettem, ma ezt ettem reggelire. (na jó és persze tegnap este is eszegettem belõle, mert frissen nagyon-nagyon finom... ;-) .
Akit érdekel, az eredeti recept fent van a blogomon és a származási helye is-linkelve. Most ezt kihagyom, mert lusta vagyok átmásolni.
Az eredetihez képest a tészta mennyiségét megfeleztem, mert nekem úgy nagyon nehezen sült át, sõt volt hogy nyers is maradt. A gyümölcs mennyisége viszont maradt, mert így az igazi(szerintem).
Elõször piteformában készítettem, de nem praktikus, mert a gyümölcs ahogy sült, kifolyt, ezért célszerû egy magas falú edényben sütni.
Frissen nagyon jó, mert a tészta teteje olyankor még ropogós, a gyümölcs meleg, plusz ehhez jön még egy kis tejszín... nyamm...ez így egy tökéletes falat. :-)))
Próbáljátok ki!
Cobbler
hozzávalók: