Citromos vöröslencse krémleves

2011-12-05

sponsored links


Imádom a citromos ételeket, desszerteket. Imádom a krémes, sûrû leveseket télen. Ez a kettõ lett összepárosítva ebben a receptben. Isteni finom, laktató és tápláló. Fontos, hogy úgy együk, hogy a kanalunkra kerüljön egy kevés a levesbõl, a barnarizsbõl, a párolt mángoldból és nem vegánok esetében a görög joghurtból is. Ízorgia a köbön a szánkban.

Recept Heidi Swanson könyvébõl a Super Natural Every Day-bõl

Ezzel a recepttel egyben pályázok a Vegasztrománia Hónap versenyére is. Vega blogger társam, Anna indította útjára a Vegasztrománia Hónapot még tavaly, azzal a céllal, hogy népszerûsítse a vegetáriánus konyhát. Szeretné megmutatni a vegetáriánus konyha sokak számára - eddig - rejtett szépségeit és értékeit, másrészt szeretné rávenni az embereket az otthonfõzésre.

Tavaly több pályamûvel is indultam és abban a szerencsés megtiszteltetésben volt részem, hogy én voltam az egyik nyertes, aki másodmagával részt vehetett Anna otthonában egy 4 fogásos vega vacsorán (zöldségek márványsajtos mártogatóssal, póréhagymás-zöld almás zellerkrémleves, diósült krumplipürével, édesburgonyapürével, balzsamecetben sült lilahagymával és salátával, erdei gyümölcsös trifle)! Mennyei volt és degeszre ettük magunkat... hazáig gurultunk I.-vel. :) Most nem kisebb céllal pályázok, mint, hogy megint nyerjek! Szeretnék újra Annánál vacsorázni és elmélkedni a vegetarianizmusról, meg minden másról... :)

Citromos vöröslencse krémleves ...

Folytats a blogon ... www.zizikalandjai.com/2011/12/citromo...

sponsored links

Keres?s