Citromos, tárkonyos pulykaleves
sponsored links
Hozzávalók :
1 kg pulykacomb, 1 vöröshagyma, 4 evõkanál olaj, 1 babérlevél, 1 csapott kiskanál, só, fél
mokkáskanál õrölt fekete bors, 2 sárgarépa, 30 dkg csiperkegomba, 30 dkg fagyasztott zöldborsó, 2 dl fõzõtejszín, 1 evõkanál finomliszt, fél citrom leve, 1 evõkanál mustár, 1 kiskanálnyi fölaprított friss vagy feleannyi szárított tárkonylevél, 1 mokkáskanál csípõs paprikakrém.
mokkáskanál õrölt fekete bors, 2 sárgarépa, 30 dkg csiperkegomba, 30 dkg fagyasztott zöldborsó, 2 dl fõzõtejszín, 1 evõkanál finomliszt, fél citrom leve, 1 evõkanál mustár, 1 kiskanálnyi fölaprított friss vagy feleannyi szárított tárkonylevél, 1 mokkáskanál csípõs paprikakrém.
Elkészítése:
A combot lebõrözzük, kicsontozzuk, húsát 1-1,5 centis kockákra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, finomra aprítjuk, és egy lábasban, az olajon, közepes lángon kevergetve kb. 2 perc alatt megfonnyasztjuk. A húst rádobjuk, kevergetve kb. 3 perc alatt ...