CITROMOS-TEJSZÍNES RÁNTOTT CSIRKE
sponsored links
Sokszor nincs jobb ötlet egy rántott csirkénél... Ha megint hatalmába kerít a mit fõzzek kis ördög, na akkor nyúlok az alap ételekhez. A hús mindig bejön nálunk. Rántva, sütve, vagy pörköltnek elkészítve. Tradicionális és hagyományos vasárnapi ebéd sok helyen a rántott csirke, így ötlet híján tökéletes megoldás a problémára. Burgonyapürével vagy rizibizivel..., szerintem ezekkel a köretekkel a legfinomabb... Ja és persze elõtte a finom húsleves. Hogy ne legyen szokványos a panírban sült csirke, egy kicsit átírtam a forgatókönyvét és éjszakára bepácoltam a húst egy pikáns szószba...
Hozzávalók a páchoz: tejszín, citromlé, só, bors, kevés rozmaring. Továbbá: csirkecomb, csirkemell.
A húst lebõrözzük, majd ...