CITROMOS NYÚL SÜLT

2018-01-26

sponsored links

/CONIGLIO E LIMONE ARROSTO/


Hozzávalók (4 szmélyre):

4 nyúl comb
3-5 bio citrom
4-5 gerezd fokhagyma
2 friss ág zsálya
2 dl húsleves, olivaolaj
só, bors







A nyúl combokat sózzuk és borsozzuk, és egy magasabb falú jénai
tálba rakjuk. Egy citrom levét kicsavarjuk, és a húst meglocsoljuk vele.
Ráöntjük a húslevest.
A maradék citromokat nagyobb cikkekre vágjuk, és a hámozatlan fokhagyma
gerezdekkel a hús közé dugdossuk. Megszórjuk a friss zsálya levélkékkel,
meglocsoljuk kevés olivaolajjal, és alufóliával lefedjük.


160-170 fokon 1 órahosszáig sütjük. Ekkor levesszük róla a fóliát, és
további 40 perc alatt készre sütjük.

N?lunk a körete cikkekre vágott - sóval és olivaolajjal átforgatott -
ropogós édeskömény volt. 








Folytats a blogon ... pizzorante.blogspot.com/2018/01/citro...

sponsored links

Keres?s