CITROMOS NYÚL SÜLT
sponsored links
/CONIGLIO E LIMONE ARROSTO/
Hozzávalók (4 szmélyre):
4 nyúl comb
3-5 bio citrom
4-5 gerezd fokhagyma
2 friss ág zsálya
2 dl húsleves, olivaolaj
só, bors
A nyúl combokat sózzuk és borsozzuk, és egy magasabb falú jénai
tálba rakjuk. Egy citrom levét kicsavarjuk, és a húst meglocsoljuk vele.
Ráöntjük a húslevest.
A maradék citromokat nagyobb cikkekre vágjuk, és a hámozatlan fokhagyma
gerezdekkel a hús közé dugdossuk. Megszórjuk a friss zsálya levélkékkel,
meglocsoljuk kevés olivaolajjal, és alufóliával lefedjük.
160-170 fokon 1 órahosszáig sütjük. Ekkor levesszük róla a fóliát, és
további 40 perc alatt készre sütjük.
N?lunk a körete cikkekre vágott - sóval és olivaolajjal átforgatott -
ropogós édeskömény volt.
Hozzávalók (4 szmélyre):
4 nyúl comb
3-5 bio citrom
4-5 gerezd fokhagyma
2 friss ág zsálya
2 dl húsleves, olivaolaj
só, bors
A nyúl combokat sózzuk és borsozzuk, és egy magasabb falú jénai
tálba rakjuk. Egy citrom levét kicsavarjuk, és a húst meglocsoljuk vele.
Ráöntjük a húslevest.
A maradék citromokat nagyobb cikkekre vágjuk, és a hámozatlan fokhagyma
gerezdekkel a hús közé dugdossuk. Megszórjuk a friss zsálya levélkékkel,
meglocsoljuk kevés olivaolajjal, és alufóliával lefedjük.
160-170 fokon 1 órahosszáig sütjük. Ekkor levesszük róla a fóliát, és
további 40 perc alatt készre sütjük.
N?lunk a körete cikkekre vágott - sóval és olivaolajjal átforgatott -
ropogós édeskömény volt.