Citromos kínai kel leves csirkehússal

2012-01-21

sponsored links

Na, ez most nem jött be. Mármint a családnak, nekem nagyon is, egy hétig fogom enni a maradékot... Néha tényleg nem értem, mi történik itt. Ezt a citromos kínai kel levest hús nélkül évek óta fõzöm, a férjem nagyon szerette és egy turmixolás után a gyerekek is hajlandóak voltak enni belõle. Most pedig, hogy még húst is tettem bele, nem kellett nekik. Mondjuk inkább a rozmaringgal volt bajuk, de hát eddig is tettem bele, szerintem most sem többet, mint eddig. Vagy ki tudja... Szóval, óvatosan a rozmaringgal, pedig az a kis husi igazán jótt tett a levesnek, így jóval tartalmasabb lett, ezután már csak egy kis édesség járt...

60 dkg kifilézett, lebõrözött csirkecombot (ilyet kaptam éppen, de lehet akármilyen rész is) fel tettem fõni, majd a hab leszedése után

sóztam, borsoztam, dobtam bele 

pár rozmaring levélkét, 1 fej hagymát, 1 gerezd fokhagymát, majd lasanként beletettem a zöldségeket:

kb 35 dkg sárgarépát, petrezselymet, brokkolit (a rózsákat csak a legvégén), valamint

kb 25 dkg kínai kelt ...


Folytats a blogon ... eszterlancfoz.blog.hu/2012/01/21/citr...

sponsored links

Keres?s