Citromos-fokhagymás kúra

2011-11-16

sponsored links


Nagyon pozitív dolgokat hallottam az utóbbi idõben a következõ kúráról, így Én is elkezdtem 2 hete. Nem mondom, hogy ez a legfinomabb ital, amit eddig ittam, de annyira közel sem borzasztó, hogy ne lehessen bevállalni  az egészségünk érdekében! Mostanra már a család több tagját és néhány ismerõsömet is sikerült megfertõznöm, és nagy örömömre megisszák a reggeli kupicájukat. Mivel a nap kezdetén kell inni, így nagy félelmem volt, hogy a nagy mennyiségû fokhagyma majd érzõdni fog. Talán meglepõ, de a  hagymát szinte nem is lehet benne érezni, sokkal inkább a citromos-kesernyés íz a jellemzõ, így nem is kell attól félni, hogy a leheletünkön érzõdni fog.

"Akik ezt a gyógymódot kipróbálták, állítják, hogy már a három heti alkalmazás idõtartama alatt is érezhetõ a hatása, mert az egész testnek fiatalos regenerálódást hoz. A meszesedés, és annak mellékhatásaként beindult folyamatok következtében (nyaki felmenõ ér részen ) a látás, hallás, ízlelés, szaglás csökkenése tapasztalható. A kúra segítségével ezek a folyamatok megállíthatóak és visszafordíthatóak.
Negyven év felett akkor is tanácsos végigcsinálni, ha egyébként nincs semmi baj, betegség.
Sokan állítják, hogy a kúra eredményeképpen javult a látásuk, hallásuk, fog- és ínyproblémáik, a vérnyomásuk értékei, energikusabbak, teherbíróbbak lettek, nyugodtabbá, pihentetõbbé, vált az éjszakai alvásuk."

Hozzávalók: ...

Folytats a blogon ... mezeselet.blogspot.com/2011/11/citrom...

sponsored links

Keres?s