Citromos-currys olívaolajban pácolt tanyasi csirkedarabok kókusztejes mártásával, jázminrizzsel
sponsored links
Folytatom a falusi alapanyagokat népszerûsítõ kampányt. Ahogyan a Hagyományos magyar ételek falusi alapanyagokból: csirkeragu leves bejegyzésemnél már bevezettem, nemzetközi ételeket is be akarok mutatni tanyasi csirkébõl, mégpedig azt demonstrálandó, hogy ízben és állagban mindenképpen, de árban is megéri kapirgálós csirkébõl fõzni, nem csak hagyományos, magyaros ételeket.
Egy nagyobb csirkét és egy közepesen nagy, fiatal kakast vásároltam, az aprólékok és a hátak mentek a levesbe. Ehhez az ételhez a két-két alsócombot és két-két szárnyat használtam fel, éppen elégséges 4 fõre egy hétköznapi vacsorához.
A szépen elõkészített csirkedarabokhoz elkészítettem a pácot.
A szépen elõkészített csirkedarabokhoz elkészítettem a pácot.