Citromos csirke Mamma Agata konyhájából
sponsored links
Néhány nap és kézhez kapom azt a szakácskönyvet, melyet Mamma Agata küldött nekem egy kedves, magyar lánnyal.
Már nagyon izgatott vagyok!
Mamma Agata ugyanis egy különleges asszony. A mesés Ravelloban él, az amalfii tengerpart fölött, ebben a gyönyörû kisvárosban, s fõzi a finomabbnál finomabb, tradicionális ételeit.
Most jöjjön egy közkedvelt finomság az õ konyhájából.
CITROMOS CSIRKE MAMMA AGATA KONYHÁJÁBÓL - DOLCE VITA-AZ ÉN (ÍZ)VILÁGOM
Hozzávalók
- 6 db. bõrös csirke felsõ comb - Mamma Agata egy fél csirkét használ általában, de én jobban szeretem a felsõ combot -
- 1/4 l fehérbor - Mamma Agata néhány nappal elõtte zsályát és rozmaringot tesz a borba, de ha nekünk erre nincs idõnk, tökéletes egy igazán minõségi fehérbor is -
- 2 lapos tk. tengeri só
- 1 ek. szárított rozmaring
- 1 ek. szárított zsálya
- 1,5 citrom leve ...