Citromos csirke
sponsored links
Nagyon szeretem ezt az ízkombinációt, akár egész csirkével, bõrös csirkemellel, csirkecombbal, szárnnyal el lehet készíteni. De pulykával is kitûnõ, más fajta hússal még nem próbáltam. Általában elõzõ este pácolom be a húst és másnap csak sütni kell, de lehetõleg legalább 3-4 órára pácoljuk be.
Hozzávalók:
2 nagy bõrös csirkemell (vagy bármilyen része a csirkének)
só,bors
1 nagy citrom leve és reszelt héja
1 citrom darabokra vágva
2-3 dkg vaj
2-3 gerezd fokhagyma összenyomva ...
Hozzávalók:
2 nagy bõrös csirkemell (vagy bármilyen része a csirkének)
só,bors
1 nagy citrom leve és reszelt héja
1 citrom darabokra vágva
2-3 dkg vaj
2-3 gerezd fokhagyma összenyomva ...