Citromos, chilis spagetti zöldfûszeres mascarponéval
sponsored links
Hozzávalók: 450 g spagetti, 220 g fagyasztott zöldborsó, 3 piros chili kimagozva, apróra vágva, 200 g mascarpone, 1 csokor bazsalikom levél, 1 csokor mentalevél, 2 maréknyi pirított fenyõmag, 1 csokor metélõhagyma apróra vágva, 1 citrom leve
Elkészítése: a csomagoláson lévõ leírás szerint fõzzük meg a spagettit (esetemben makarónit). 3-5 perccel a fõzési idõ vége elõtt tegyük a fõzõvízbe a zöldborsót (na, ezt elfelejtettem, így borsó nélkül készült) és a spagettivel együtt fõzzük készre, majd együtt szûrjük le és tegyük vissza az edénybe.Szórjuk rá a chilit és keverjük hozzá a mascarponét. Aprítsuk fel a ...