Citromos-bazsalikomos fehércsokimousse-szal töltött kagylók - VKF 48.

2012-04-13

sponsored links


Több VKF-fordulón indultam már, mindig izgalmas kihívásnak érzem, hogy egy-egy adott témához találjak ki bonbont. Mikor láttam, hogy a staféta a nemrég indult Tarka Bárka bloghoz került, gondoltam hogy ebben a fordulóban csak olvasgatni és próbálgatni fogom a beküldött recepteket, elvégre a halak és egyéb vízi testvéreik a legnagyobb jóindulattal sem préselhetõk már be a tematikus bonbon-blogomba.
Vagy mégis?
Kezembe került valamelyik nap a kagylós polikarbonát formám, és elindult a vezérhangya... Egy igazán extravagáns bonbon született a halas ételek ihlette ízvilágból: bazsalikommal és citrommal ízesített fehércsoki-mousse-szal töltöttem a kagylóformákat, a kis kék tálka pedig már csak a hal a tortán! (Bocs, de ezt a gyenge poént nem bírtam kihagyni :D)
Tarka Bárka-lányok, egy halas desszertet elfogadtok?

Hozzávalók 12 db nagyobb kagylóhoz:
Mousse:
- 1,2 dl habtejszín
- 3 db nagyobb pillecukor (marshmallow)
- 6,5 dkg fehér csokoládé ...

Folytats a blogon ... www.pralineparadicsom.hu/2012/04/citr...

sponsored links

Keres?s