Citromisu
sponsored links
Még mindig tart nálunk a konyhafelújítás, bár végre az utolsó napok következnek és elkezdhetek bepakolni a szekrényekbe. Egyelõre dobozokban állnak a konyhai eszközeim, edényeim, így egy egyszerû leves elkészítése is igényel némi kutatómunkát, mire összeszedem hozzá a szükséges dolgokat. Éppen ezért, az utóbbi idõben nem igazán fõztem semmit.
Szemfüles olvasóink láthatták, hogy mostanában olyan ételek receptje került fel a blogra, amelyeket anyukámék, Judit vagy Eszti készített el, vagy pedig olyan, amit én, de már régebben.
A citromisu is egy ilyen édesség. Fel sem tudnám idézni, hogy pontosan mikor csináltam meg. Viszont megvannak a fotók róla és a recept hozzá, ezért semmi akadálya, hogy megosszam az olvasókkal is, hátha valaki nem ismeri ezt az egyszerûen elkészíthetõ, de nagyon finom desszertet.
Hozzávalók:
- 30 dkg babapiskóta vagy piskótatallér
- 2,5 dl tejszín (én Hulala-t szoktam használni, az habfixáló nélkül is tökéletesen keményre felverhetõ) ...