Citromfüves pisztráng
sponsored links
Hozzávalók :
4 db konyhakészre tisztított pisztráng
4 szál petrezselyemzöld
4 szál citromfû
Só, bors
Sütéshez:
kevés liszt és pirospaprika keveréke
olaj
Elkészítése :
A pisztrángot besózom, borsozom és a hasába rakok egy egy citromfüvet és petrezselyemzöldet.
Az olajat felteszem forrni és amikor már forr akkor a pisztrángokat egyesével beleforgatom a paprikás lisztbe és mind két oldalát megsütöm.
Köretnek , 3 db cukkinit kockákra vágok, sózom, borsozom és egy nagy méretû teflon edénybe kevés olívaolajat öntök és átsütöm rajta a cukkiniket.
Készítek hozzá még egy zöldfûszeres mártást is :
2 deci tejfölt összekeverek ízlés szerinti citromborssal, sóval és belekeverek apróra vágott metélõhagymát, medvehagymát , és kaport.
Jó étvágyat !