Citromfüves mandarinkompót

2013-03-11

sponsored links

YI5M7374.jpg

Nemcsak az aszalt gyümölcsöket érdemes "befõzni" tél végén: az a mandarinkompót a nyári koktélok, fagylaltkelyhek nélkülözhetetlen hozzávalója lesz. Az a lényeg, hogy apró szemû, mag nélküli gyümölcsöt válasszunk, és ha lehet, bio termesztésût. Ez nem a legkönnyebb feladat, sokszor az elsõ két kritériumnak is alig találok megfelelõt. De érdemes egy kis idõt szánni a megtisztítására, mert igazán különleges, finom és dekoratív desszert - hozzávalót készíthetünk belõle.

Hozzávalók:

1 kiló apró szemû, magnélküli mandarin

1 kiló cukor

1 csomag friss citromfû ...


Folytats a blogon ... ketcicakonyhaja.blog.hu/2013/03/11/ci...

sponsored links

Keres?s