Citrom, párna, karfiol
sponsored links
Leplezetlenül kívánok mindenféle zöldséget, számolok vissza, hogy legyen több, és menjünk a tavaszba egyre jobban. Kiürült a szervezet, úgy érzem, mindenféle téren, legalábbis ezzel magyarázom, hogy a most olvasott regény hetvenedik oldalán valahogy nem sikerül túljutni. Mikor lehetne rá esély, jobban vonz a párna a betûnél, szóval elalszom, olyan gyorsan, hogy magam se veszem észre. Friss levegõ kell, gyaloglás, sok zöldség, sok tavasz, és hogy szinte ráunhassak a napsütésre. Akkor majd újra éber leszek.
A mai gerslirizottó nagyon jól csillapította a hiánytüneteket, visszatapsoltam, ahogy letettem a villát, szóval elõfordul hamarosan újra. Citromos rizottót nemrég fõztem Ágónak, akkor nagyon jól szerepelt, hát valami hasonlót szerettem volna most is. Karfiolt amolyan "meglátni, megszerezni" hangulatban vettem, és jó, hogy hallgattam magamra, mert megsütve remekül dolgozott a citrommal, gerslivel. A spenót volt a ráadás.
Itt a vége, de hamar, jön a recept.
Citromos gerslirizottó sült karfiollal
15 dkg gersli
1 nagyobb citrom
4 dkg vaj
1 szárzeller
1 kisebb vöröshagyma ...