Churros-vagy valami olyasmi...

2012-05-05

sponsored links


Imádom az égetett tésztát. Enni is, meg készíteni is. Legyen szó profiterolról vagy croquembouche-ról,neadjisten sajtos puffancsról, elõttem nincs akadály.
A croquembouche óta azonban nem álltam neki, hiába, az mély nyomokat hagyott bennem.
Most churros-szal próbálkoztam, több-kevesebb-na jó, legyünk reálisak-kevesebb sikerrel.  
Nõvérem szerint "cukormázas polipok", Anyu szerint " a sûrû palacsintatésztát egy majonézesflakonból nyomta az olajba".  Tény és való, egy vastagabb csillagcsõ nem ártott volna a habzsák végére, de így legalább ha valaki beüti a gugliba, hogy "cukormázas polip égetett tésztából", lesz rá találat :))

Hozzávalók:
2,5 dl víz
100 gr vaj
125 gr liszt
csipet só ...

Folytats a blogon ... szofika-a-konyhaban.blogspot.com/2012...

sponsored links

Keres?s